Ny eller ändrad elanläggning

Har du behov av en ny elanläggning eller vill du ändra en befintlig? (Med ändring avses till exempel höjning/sänkning av mätarsäkring eller flytt av mätarskåp)

Ny anläggning
Anslutningsavgiften för 16-25A (inom 200 meter från befintligt nät) är 37 500 kr inkl moms. Du gör din förfrågan via blanketten under rubriken dokument. Vill du ha pris/offert för övriga anslutningar så använder du formuläret.

I anslutningsavgiften ingår inte grävning på den egna fastighetens mark. Vi tillhandahåller det material som behövs som till exempel kabel, slang och märkband. I våra Installationsregler (se dok. till höger) finns mer information till elinstallatörer om rutiner och hur arbetet ska utföras.

Ändringar i befintlig anläggning
För ändring av mätarsäkring i intervallet 16-25A räcker det att elinstallatören skickar in en färdiganmälan med uppgifter om vilken anläggning det gäller, datum och typ av ändring som är gjord. Blankett hittar du under rubriken dokument.

För andra ändringar och mätarsäkringsändringar >25A använd blanketten Förfrågan som du hittar under rubriken dokument.

Kontakta elinstallatör
Kontakta en elinstallatör i ett tidigt skede som hjälper er med arbetet.  Elinstallatörer hänvisar vi till föranmälan.nu, en kostnadsfri tjänst för effektiv hantering av ärenden.

Förfrågan: Pris på ny eller ändrad elanläggning

 
De personuppgifter som du lämnar i det här formuläret används enligt bestämmelserna i dataskyddsförordningen/GDPR (EU 2016/679) för att kunna slutföra denna intresseanmälan. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här,
Riktlinjer för personuppgiftsbehandling - privatpersoner 
Riktlinjer för personuppgiftsbehandling - företag

Anläggningens adress
 
Offert skickas till
 
Vid ny anläggning: Önskad säkringsstorlek/effekt
Säkringsstorlek/effektVid ändring av befintlig anläggning:
Önskar bli uppringd av Borlänge Energi Elnät

 
Önskas tillfällig elleverans (byggström) se "tillfällig elleverans/byggström" på hemsidan eller kontakta oss på tel 0243-730 00.
 
 
 

EPiTrace logger