Beställa laddbox

Tillförlitliga och framtidssäkra laddboxar

Borlänge Energis laddboxar är utvecklade för säker och effektiv fordonsladdning. Våra laddboxar har inbyggd energimätare, dynamisk lastbalansering och skydd mot DC-felström. Samtliga alternativ uppfyller kraven för skattereduktion för grön teknik.


För dig som väljer att köpa en laddbox via Borlänge Energi ingår standardinstallation vilket innebär 10 meter kabel mellan gruppcentral och laddbox.

Vi bjuder på serviceavtal under 12 månader. Därefter förlängs avtalet automatisk med 50 kr/månad. Avtalet har ingen bindningstid och kan sägas upp när som helst.

Smart laddbox installerat och klart Pris ink moms     Pris med bidrag  
Ladda- hemma enkel, med fast kabel typ 2 Garo GLB 1-fas(230V) 1,4-3,7 kW, 6-16 A 18 400 kr* 9 200 kr*
Ladda-hemma framtidssäker, med fast kabel typ 2 Garo GLB 3-fas (400V) 4,1-22 kW, 6-32 A 22 800 kr* 11 400 kr*
Ladda-hemma framtidssäker, med uttag typ 2 Garo GLB 3-fas (400V) 4,1-22 kW 6-32 A 21 800 kr* 10 900 kr*

* Installation inom Dalarna. Är det längre än 50km från Borlänge Energis huvudkontor, Nygårdvägen 9, tillkommer engångskostnad på 1 500 kr ink moms

Nyhet! Skattereduktion för grön teknik
Från och med 1 januari 2021 kan du få skattereduktion för delar av kostnaden om du anlitar ett företag för installation av grön teknik. Du kan få som mest 50 000 kronor i skattereduktion för installation av grön teknik per år. (se pristabellen - pris med bidrag)

Tänk på att du behöver ha betalat tillräckligt med skatt under året för att kunna nyttja hela skattereduktionen. Det är särskilt viktigt om du också använt rot- och rutavdrag.

Skattereduktion för grön teknik ges för installationer som är utförda och betalade tidigast 1 januari 2021. Företaget du anlitat ansöker om utbetalning när arbetet är utfört och betalat.

Du kan inte få skattereduktion för grön teknik om du får bidrag eller annat ekonomiskt stöd för arbetet från staten, en kommun eller en region för installationen. Du kan exempelvis inte få både skattereduktion för grön teknik och rotavdrag för installationen.

Använd gärna tjänsten Räkna ut din skatt för att göra en preliminär beräkning av hur mycket skattereduktion du kan få. Det är särskilt viktigt om du använder både rot- och rutavdrag och skattereduktion för grön teknik ett år.

https://app.skatteverket.se/rakna-skatt-client-skut-skatteutrakning/rakna-ut-skatt/fyll-i-dina-uppgifter  

Beställ via formuläret

Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon 0243- 730 00.

De personuppgifter som du lämnar i det här formuläret används enligt bestämmelserna i dataskyddsförordningen/GDPR (EU 2016/679) för att kunna slutföra denna beställning. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter här, Riktlinjer för personuppgiftsbehandling

Välkommen med din beställning!

Val av laddbox*Serviceavtal*
Vi bjuder på 12 månader utan kostnad! Serviceavtalet innehåller en årlig tillsyn med ett platsbesök där funktionskontroll och visuell inspektion utförs. Du får också hjälp via telefon eller på plats om problem skulle uppstå.


Val av front
Anpassa din laddbox så att den passar in där du vill ha den. Med utbytbara fronter i olika färger är det snabbt och enkelt att få en laddbox som smälter in på din fasad. Samtliga fronter har ljusledare inbyggd.
Tillval laddkablar
Vi uppmanar till att alltid använda oskadda kablar för att säkerställa funktion – att din bil fungerar. Dessutom är kabel och anslutningar en viktig del av en säker elanläggningÖvriga tillvalNyttja skattereduktion för grön teknik*


Beställarens kontaktuppgifter

EPiTrace logger